top of page
footer2.png

Klantervaringen

Rian Blom

Doerian Coaching & Mediation – www.doeriancm.nl

Pro-Scope en Doerian werken regelmatig samen. Zij focussen op de zakelijke coaching en ik juist op de particuliere klanten. Een perfecte combinatie!

Afbeelding1.jpg

Danny Stam

LBS Projecten B.V. – www.lbs.nl

LBS is in 10 jaar tijd hard gegroeid van een klein bedrijf tot een volwaardige landelijke speler. Deze groei bracht vele mogelijkheden met zich mee, maar daardoor ook vragen en onduidelijkheden.

We besloten om het goed aan te pakken en een nieuwe fase in te gaan.

Afbeelding2.jpg

Het bleek dat een oplossing totaal niet lag in een marketingplan, maar juist in de belangrijke fase daarvoor. In die fase is er behoefte aan iemand die jou door en door begrijpt en ook weet hoe het werkt. Eén telefoontje naar Rijkus Krabbendam was voldoende!

 

Jacques Meijers en Rijkus Krabbendam hebben ons geholpen om (zelf) LBS opnieuw uit te vinden. In enkele teamsessies werden er grote stappen gemaakt en snel resultaten geboekt. Al snel werd het heel helder waar we voor staan en waar kansen liggen. En het mooiste van alles: dit scenario is zo kloppend, dat het helemaal bij onszelf als personen past. Ik kan u vertellen, dit mooie resultaat hadden we zeker niet behaald zonder de persoonlijke benadering van Jacques en Rijkus.

Sandra Tubbing

Ippon Personeelsdiensten – www.ippon-personeelsdiensten.nl

In 2020 hebben wij met Ippon een flink aantal coachingssessies gehad volgens de SCOPE-methode. Ik kan niet anders zeggen dat deze gestructureerde manier van probleembenadering zeer effectief is gebleken en ons bedrijf veel nieuwe inzichten heeft opgeleverd.

Afbeelding3.png
bottom of page