top of page
footer2.png

Bart Toonen

Verbinder, generalist, strateeg met een coachende werkwijze. Doelgerichte, betrokken manager, trainer, mediator. Black Belt Lean en Six Sigma. Grote ervaring in met name de gezondheidszorg. Werkte als (interim-)manager o.a. bij GGZ-Oost Brabant, als (interim-)manager Bedrijfsvoering bij Arkin/Mentrum en als verandermanager WMO GGZ. Plus bij diverse organisaties binnen de VVT en VG. Focus: aandacht voor veranderingen, samenwerking en cultuur. Startte in 2003 de Maatschap van Duin & Toonen, Interim- en Projectmanagement. Is één van de bouwers van de SCOPE-methode.

Road_04_source.jpg

Vanaf 1986 is Bart al werkzaam als leidinggevende/manager binnen de zorg. Vanuit deze functie zette hij in 2000 de stap naar (interim-)management. Bart heeft inmiddels  vele organisaties van binnen leren kennen. Denk hierbij aan de GGZ, de Verstandelijk Gehandicaptensector en ouderenzorg. In die 20 jaar is er een schat aan ervaring en inzichten ontstaan.

Bedrijfsvoering, procesoptimalisatie, maar bovenal cultuur en samenwerking bleken de verbindende schakels in zijn werkwijze. Maar uiteindelijk altijd gericht op het gestelde doel.

bottom of page