top of page
footer2.png

Training Arbeidsrecht in praktijk

Weet je hoe je een arbeidsovereenkomst opstelt of beëindigt? Wat doe je als een medewerker niet functioneert of langdurig ziek is? Pesten op de werkvloer? Contract of vaste aanstelling? Ontslagvergoeding? Functioneringsgesprek? Dossiervorming? Ken je de veranderingen door de WWZ? Zomaar enkele onderwerpen waarvan je als ondernemer heel goed op de hoogte moet zijn.

Speciaal voor MKB-ondernemers is er daarom nu deze intensieve, interactieve training, die volledig is gericht op de praktijk. Allereerst worden alle inhoudelijke aspecten van de arbeidsovereenkomst behandeld. Je leert wat valkuilen zijn en je krijgt veel nuttige tips. Vervolgens staat de arbeidsrelatie centraal met de (wederzijdse) verplichtingen tussen jou en je medewerker(s) en de do’s & dont’s. Als laatste wordt diep ingegaan op de beëindiging van de arbeidsrelatie en hoe je je daar als ondernemer op kunt voorbereiden.

Voor wie?

Iedere ondernemer in het MKB die personeel heeft of dat gaat krijgen.

 

Wat leer je?

Na deze training kan je een arbeidsovereenkomst op de juiste wijze opstellen. Je weet hoe je tijdens het dienstverband correct omgaat met je personeel. En je weet hoe je een arbeidsovereenkomst naar behoren beëindigt. 

Wie geeft de training?

Mr. Michel Blom is specialist in arbeids- en ondernemersrecht en eigenaar/directeur van Juridisch Adviesbureau Blom. Hij behartigt al jarenlang de juridische zaken van ondernemers, vakbonden en belangenorganisaties. Mede vanuit deze rol is Michel Blom een ervaren en inspirerende trainer: ‘mijn kennis en ervaring hebben mij geleerd, dat zaken vrijwel altijd meerdere kanten hebben. Ik bekijk dus graag iedere kwestie vanuit diverse kanten om tot een deskundig advies op maat te komen.’ Michel Blom is pas tevreden wanneer jij als deelnemer dat zelf ook bent.

Praktische informatie

Lengte: 1 dag 09.30 – 17.30 uur.
Adres: Molenstraat 34, 4201 CX Gorinchem.
Introductieprijs:
€ 695,- p/p. inclusief lunch.

 

Michel Blom.jpg
Road_12_Source.jpg
bottom of page