top of page
footer2.png

Training Creatief Denken

Creatief denken is geen hokus pokus. Creatief zijn kun je leren door te begrijpen hoe het brein werkt. En hoe je je brein kunt gebruiken om je eigen creatieve proces op gang te brengen. Veel trainingen gaan uit van referentiedenken: bepaalde elementen worden hierbij gebruikt om nieuwe ideeën te vormen. Deze training uitdrukkelijk niet! Onze filosofie is, dat de beste ideeën ontstaan door niets te hebben waarmee je op een idee kunt komen. Dit klinkt onlogisch, maar levert absoluut de verrassendste invalshoeken op. Schrijf nu in en leer hoe je zelf innovatie ideeën voor jouw organisatie creëert! De training vindt plaats op basis van de SCOPE-methode.

SCOPE is de nieuwe denk- en werkwijze om snel op verantwoorde wijze problemen op te lossen op het gebied van communicatie, strategie en management. Met SCOPE kunnen professionele organisaties, leidinggevenden en ZZP-ers op een snelle en effectieve manier hun doelen bepalen en die bereiken. Door anders te denken en beter te doen.

Wat leer je?
Met deze training krijg je denkhulptools die je kunt gebruiken om op een nieuwe manier ideeën te ontwikkelen voor jouw organisatie. De unieke aanpak garandeert dat je ook in de toekomst zelf effectief jouw creativiteit kunt inzetten om te komen tot verrassende oplossingen. Bovendien leer je om uit de ontstane denkrichtingen de juiste ideeën te filteren om in de praktijk toe te passen.

Voor wie?
Professionals die hun creatieve talenten willen ontdekken en gaan gebruiken voor hun bedrijf of instelling.

Wie geeft de training?
Rijkus Krabbendam is inspirator, ideeënman en innovatie/creatieve ondernemer die zijn sporen verdiend heeft met vele succesvolle campagnes en concepten voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Met zijn charisma en humor wordt iedere training een feestje waar je blijvend profijt van hebt.

Praktische informatie

Lengte: 1 dagdeel 09:30 – 17:30 uur.
Adres: Molenstraat 34, 4201 CX Gorinchem.
Introductieprijs:
€ 695,- p/p. inclusief lunch.

 

Portret Rijkus (002).jpg
Road_09_source.jpg
bottom of page