top of page
footer2.png

Denkdag 'Verlaat de gebaande paden'

Tijdens deze Denkdag staan jouw briefing en die van 3 anderen centraal. Met elkaar gaan we onder deskundige leiding gestructureerd aan de slag en bedenken we volledig nieuwe
inzichten voor jullie organisatie of merk en dat van de drie anderen. De Denkdag is een voorbeeld van gecombineerd denkvermogen die door de unieke aanpak, gegarandeerd tot resultaat leidt. Jij en je collega zullen verrast zijn over de uitkomst en over jullie eigen creativiteit! De Denkdag wordt volgens de SCOPE-methode georganiseerd en in goede banen geleid. 

SCOPE is de nieuwe denk- en werkwijze om snel op verantwoorde wijze problemen op te lossen op het gebied van communicatie, strategie en management. Met SCOPE kunnen

professionele organisaties, leidinggevenden en ZZP-ers op een snelle en effectieve manier hun doelen bepalen en die bereiken. Door anders te denken en beter te doen.

 

Voor wie?
Professionals (2 personen per organisatie) die nieuwe inzichten willen krijgen voor producten of diensten binnen hun organisatie of merk. Vertrekpunt voor deelname aan deze Denkdag is een inhoudelijke briefing van de deelnemers over de vraagstelling.

 

Wat is het resultaat?
Deze Denkdag levert gegarandeerd nieuwe waardevolle inzichten op. Bovendien leer je samen met je collega alle conventies los te laten en je latente creativiteit goed te benutten. Het resultaat is, naast een inspirerende dag, minimaal één oplossingsrichting voor het vraagstuk van jouw organisatie of merk.

 

Wie leidt de Denkdag?

Rijkus Krabbendam is inspirator, ideeënman en innovatie/creatieve ondernemer die zijn sporen verdiend heeft met vele succesvolle campagnes en concepten voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Met zijn charisma en humor wordt iedere brainstormsessie een feestje waar je blijvend profijt van hebt.

Praktische informatie

Lengte: 1 dagdeel 09:30 – 17:30 uur.
Adres: Molenstraat 34, 4201 CX Gorinchem.
Introductieprijs:
€ 295,- p/p. inclusief lunch.

 

Portret Rijkus (002).jpg
Road_11_Source.jpg
bottom of page