top of page
footer2.png

Training Dialogisch Communiceren

Effectieve communicatie is een essentiële voorwaarde voor succes. Denk alleen al aan het opbouwen en onderhouden van je relatienetwerk. Of bijvoorbeeld aan het stimuleren en motiveren van je organisatie of je team.


In deze training leer je te luisteren naar anderen en hun belangen te wegen – effectieve communicatie is immers altijd tweerichtingsverkeer. Je leert volgens de SCOPE-methode je belangen en je ideeën te communiceren. Helder, duidelijk en met de focus op onderlinge samenwerking. Vanzelfsprekend  met respect voor de anderen en hun belangen. Dialogisch communiceren noemen we dat. De training vindt plaats op basis van de SCOPE-methode.

SCOPE is de nieuwe denk- en werkwijze om snel op verantwoorde wijze problemen op te lossen op het gebied van communicatie, strategie en management. Met SCOPE kunnen professionele organisaties, leidinggevenden en ZZP-ers op een snelle en effectieve manier hun doelen bepalen en die bereiken. Door anders te denken en beter te doen.

Voor wie?
Professionals die hun creatieve talenten willen ontdekken en beter willen gaan communiceren binnen hun bedrijf of instelling.

Wat leer je?
Na deze training weet je hoe je met effectieve communicatie, optimaal je belangen kunt sturen. Je leert om te kunnen gaan met weerstanden en een sterke, leidende gesprekspartner te zijn. Bovendien leer je hoe de ontvangers met jouw informatie kunnen omgaan.

Wie geeft de training?
Rijkus Krabbendam is inspirator, ideeënman en innovatie/creatieve ondernemer die zijn sporen verdiend heeft met vele succesvolle campagnes en concepten voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Met zijn charisma en humor wordt iedere training een feestje waar je blijvend profijt van hebt.

Praktische informatie

Lengte: 1 dagdeel 09:30 – 17:30 uur.
Adres: Molenstraat 34, 4201 CX Gorinchem.
Introductieprijs: 
€ 695,- p/p. inclusief lunch.

 

Portret Rijkus (002).jpg
Road_05_source.jpg
bottom of page