top of page
footer2.png

Leergang Leiderschap 1

Ben je operationeel leidinggevende in een non-profit organisatie en wil je doorgroeien in jouw rol om een succesvolle operationeel leidinggevende te worden? Dan is de Leergang
Ontwikkeling Leiderschap onmisbaar voor jou. Want centraal in dit programma staat het opleiden, trainen en begeleiden van operationeel en tactisch leidinggevenden. De opleiding is zeer praktijk- en resultaatgericht, dus ondersteuning en coaching zijn essentiële onderdelen. De nadruk ligt steeds op de ontwikkeling van de dagelijkse vaardigheden en attitudes. Belangrijk focuspunt hierbij is de motiverende invloed van de manager op het gedrag van de medewerkers die hij/zij aanstuurt en vice versa.

Leergang Leiderschap Module 1

 

In dit programma leggen we de basis voor het praktisch leidinggeven. Een belangrijk onderdeel van deze module is de relatie tussen de dagelijkse praktijk en de persoonlijke ontwikkeling. Onderwerpen die behandeld worden:

  • De positie en de rol van de leidinggevende,

  • Effectief leidinggeven door middel van persoonlijke leerdoelen,

  • Effectief communiceren,

  • Vaardigheidstrainingen, afhankelijk van de vraagstelling: verzuimbegeleiding, sollicitatiegesprekken, jaar- en functioneringsgesprekken, etc.

 

Wat leer je?
Na het succesvol volgen van Leergang Leiderschap Module 1 ben je in staat je werk als leidinggevende vanuit de basis goed uit te voeren. Je herkent knelpunten en kunt daar, indien nodig, actie op ondernemen. Je bent op de hoogte van de actuele regelgeving en werkwijze.

 

Voor wie?
Operationeel en tactisch managers in non-profit organisaties en voor hen die willen doorgroeien om dat te worden.

Wie geeft de training?

Bart Toonen –  Zeer ervaren manager in de diverse takken van de gezondheidszorg. Hij is Black Belt Lean consultant en mediator. Bovenal is Bart een inspirerende trainer die op een betrokken manier zijn kennis overbrengt. Bart is pas tevreden als de deelnemers hun opgedane kennis en vaardigheden met succes toepassen in de dagelijkse praktijk.

Praktische informatie

Lengte: 2 dagen 09:30 – 17:30 uur.
Adres: Molenstraat 34, 4201 CX Gorinchem.
Introductieprijs:
€ 1.395,- p/p. inclusief lunch.

 

Portret Bart (002).jpg
Road_12_Source.jpg
bottom of page