top of page
footer2.png

Leergang Leiderschap 2

Ben je operationeel leidinggevende in een non-profit organisatie en wil je doorgroeien in jouw rol om een succesvolle operationeel leidinggevende te worden? Dan is de Leergang
Ontwikkeling Leiderschap onmisbaar voor jou. Want centraal in dit programma staat het opleiden, trainen en begeleiden van operationeel en tactisch leidinggevenden. De opleiding is zeer praktijk- en resultaatgericht, dus ondersteuning en coaching zijn essentiële onderdelen. De nadruk ligt steeds op de ontwikkeling van de dagelijkse vaardigheden en attitudes. Belangrijk focuspunt hierbij is de motiverende invloed van de manager op het gedrag van de medewerkers die hij/zij aanstuurt en vice versa.

Leergang Leiderschap: Module 2


Ben je als leidinggevende net gestart met scholing maar heb je nog geen praktijkervaring in je nieuwe functie? Dan is Leergang Leiderschap Module 2 jouw opleiding. Het programma is namelijk op de praktijk afgestemd – jouw praktijk. Je leert de theorie te gebruiken op de werkvloer en binnen jouw management. 

Leergang Leiderschap Module 2 is een maatwerkprogramma. Vooraf wordt per deelnemer vastgesteld -door middel van een intakegesprek- wat het aanwezige kennisniveau is. Onderwerpen die behandeld worden:

  • Benodigde theorie/aanpak,

  • Specifieke vaardigheidstrainingen,

  • Intervisie.


Voor wie?
Leidinggevenden die Module 1 succesvol hebben afgerond en/of de startende leidinggevenden in de non-profit sector.

 

Wat leer je?
Na het succesvol volgen van Leergang Leiderschap Module 2 ben je weer in staat om gemotiveerd de uitdaging aan te gaan in jouw werk. Maar het kan ook zijn dat je toch andere keuzes gaat maken voor je toekomst. Kortom: je ogen worden weer geopend.

 

Wie geeft de training?
Bart Toonen –  Zeer ervaren manager in de diverse takken van de gezondheidszorg. Hij is Black Belt Lean consultant en mediator. Bovenal is Bart een inspirerende trainer die op een betrokken manier zijn kennis overbrengt. Bart is pas tevreden als de deelnemers hun opgedane kennis en vaardigheden met succes toepassen in de dagelijkse praktijk.

Praktische informatie

Lengte: 2 dagen 09:30 – 17:30 uur.
Adres: Molenstraat 34, 4201 CX Gorinchem.
Introductieprijs:
€ 1.395,- p/p. inclusief lunch.

Portret Bart (002).jpg
Road_12_Source.jpg
bottom of page