top of page
footer2.png

Training Succesvol Presenteren

Ben je onzeker of nerveus als je een presentatie moet geven? Of denk je dat je een goede presentatie hebt gehouden als je geen enkele vraag of reactie van je toehoorders krijgt?


Dan is de training Succesvol Presenteren een aanrader.
Je leert om je presentaties systematisch voor te bereiden en af te stemmen op je publiek. En je leert je sterke punten uit te buiten en wat je valkuilen en verbeterpunten zijn, verbaal en non-verbaal. Je onzekerheid maakt plaats voor zelfvertrouwen en overtuiging.
In deze training staat de professionalisering van jouw eigen stijl centraal, zodat je op een natuurlijke manier overtuigend kunt communiceren met je publiek. De training vindt plaats op basis van de SCOPE-methode.

SCOPE is de nieuwe denk- en werkwijze om snel op verantwoorde wijze problemen op te lossen op het gebied van communicatie, strategie en management. Met SCOPE kunnen professionele organisaties, leidinggevenden en ZZP-ers op een snelle en effectieve manier hun doelen bepalen en die bereiken. Door anders te denken en beter te doen.

Voor wie?
Professionals die regelmatig in uiteenlopende situaties op overtuigende wijze presentaties of voordrachten moeten houden.

Wat leer je?
Na deze training presenteer je met plezier en vol zelfvertrouwen en breng je je boodschap boeiend, helder en overtuigend over aan je publiek. Je leert hoe je je toehoorders meeneemt en betrekt in je verhaal. En je leert hoe je vragen en reacties op een natuurlijke en positieve wijze een plaats geeft in je presentatie.

Wie geeft de training?
Rijkus Krabbendam is inspirator, ideeënman en innovatie/creatieve ondernemer die zijn sporen verdiend heeft met vele succesvolle campagnes en concepten voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Rijkus is veelgevraagd spreker en dagvoorzitter. Met zijn charisma en humor weet hij op een boeiende manier van iedere training een feestje te maken waar je blijvend profijt van hebt.

Praktische informatie

Lengte: 1 dagdeel 09:30 – 17:30 uur.
Adres: Molenstraat 34, 4201 CX Gorinchem.
Introductieprijs: 
€ 695,- p/p. inclusief lunch.

 

Portret Rijkus (002).jpg
Road_06_source.jpg
bottom of page