top of page
footer2.png

Workshop SCOPE-Update

Exclusief voor gecertificeerde SCOPE-trainers: de jaarlijkse SCOPE-Update.

Ben je gecertificeerd SCOPE-trainer? Om de kwaliteit van je prestaties te waarborgen is het noodzakelijk dat je kennis volledig up-to-date blijft. Speciaal daarvoor is de SCOPE-Update ontwikkeld. Eenmaal per jaar dompel je je met collega’s helemaal onder in de SCOPE-methode. Allereerst word je geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen in de methode en daarin getraind. Je kennis wordt onderhouden, verdiept en opgefrist. Je wisselt ervaringen uit met andere trainers en je inspireert elkaar. Na afloop van de Update ben je weer helemaal bij en klaar voor alle nieuwe uitdagingen die op je weg komen.

Als Pro-Scope hechten wij er grote waarde aan dat de SCOPE-methode altijd met de meeste zorg, kennis en kunde wordt toegepast. Zodat iedere opdrachtgever er zeker van is dat zijn probleem of vraagstelling op de juiste manier wordt aangepakt en opgelost. Daarom ben je als SCOPE-trainer verplicht om jaarlijks deze Update te volgen om je licentie te behouden/verlengen.

Voor wie?
Geschikt voor gecertificeerde SCOPE-trainers die hun kennis en vaardigheden willen onderhouden en daarmee hun licentie willen continueren.

Wat leer je?

In de SCOPE-Update praten we je als trainer helemaal bij met de actuele ontwikkelingen en nieuwe toepassingen en middelen om jouw trainingen, coachingstrajecten en managingprojecten nóg beter te kunnen laten verlopen. Bovendien verleng je met deze Update automatisch jouw SCOPE-licentie voor weer een jaar.

Wie geeft de training?
Jacques Meijers Strateeg, klankbord, vertrouwensman. Creatieve merkenbouwer/communicatie-man met oog voor mens, omgeving en detail. Was eerder o.a. directeur van Top3 bureau Dietz, gespecialiseerd in strategische communicatie. Ontwikkelde het begrip alliantiemarketing: het haalbaar maken van projecten en veranderingen door het creëren van het benodigde draagvlak. Intern, maar ook op lokaal, regionaal en/of nationaal niveau.

Praktische informatie

Lengte: 1 dagdeel 09:30 – 17:30 uur.
Adres: Molenstraat 34, 4201 CX Gorinchem.
Introductieprijs: 
€ 695,- p/p. inclusief lunch.

Road_04_source.jpg
bottom of page