top of page
footer2.png

Basistraining Zakelijk toepassing van Social Media

Ongetwijfeld ben je zelf actief op kanalen zoals Facebook, Instagram of LinkedIn. Maar er is een groot verschil tussen het privégebruik en de zakelijke inzet van Social Media.

Speciaal voor iedereen die wil starten of die meer wil weten van de zakelijke kant van Social Media is er nu deze basistraining. Je leert de belangrijkste kanalen kennen, hun toepassingsmogelijkheden en hun do’s & don’ts. En natuurlijk de succesfactoren, valkuilen, tips en trends! De training vindt plaats op basis van de SCOPE-methode.

Voor wie?

Professionals in het MKB en ZZP-ers die aan de slag willen met de zakelijke mogelijkheden van Social Media.

Wat leer je?

Op een interactieve manier gaan we aan de slag met jouw Social Media bedrijfsaccount. Je leert de basis van de organische berichten, maar ook van de betaalde berichten. Hoe kan je jouw doelgroep het beste bereiken? En wie is jouw doelgroep op Social Media nu eigenlijk? Na deze training heb je het antwoord op deze vragen en zet je zelf de Social Media effectief in voor jouw  organisatie.

Wie geeft de training?
Elles Daver is consultant binnen MvH Media, een van de toonaangevende bureaus in Nederland als het gaat om zakelijke inzet van Social Media en SEO en SEA. Elles neemt jou in één dag mee om je zakelijke Social Media account in orde te brengen. Elles is gepassioneerd in haar vak en brengt haar kennis op een professionele en heldere manier over.

Praktische informatie

Lengte: 1 dagdeel 09:30 – 17:30 uur.
Adres: Molenstraat 34, 4201 CX Gorinchem.
Introductieprijs 2021: 
€ 495,- p/p. inclusief lunch.

 

Data:

22 september - 24 november 2021

Elles Daver.jpg
Road_06_source.jpg
bottom of page