top of page
footer2.png

92 items found for ""

Other Pages (89)

  • OVER ONS | PROSCOPE

    Training Zelfsturen met Social Media Schrijf je nu in! Training Social Media-marketing: zelf sturen met Social Media. Werk je al zakelijk met Social Media maar wil je er meer uithalen? Zelf meer sturing geven aan je campagnes, aan de slag gaan met de data en daarop je campagnes verder optimaliseren? Dan is deze training voor jou! lees meer… Schrijf snel in op één van de beschikbare data!

  • OVER ONS | PROSCOPE

    Denkdag 'Verlaat de gebaande paden' Schrijf je nu in! Tijdens deze Denkdag staan jouw briefing en die van 3 anderen centraal. Met elkaar gaan we onder deskundige leiding gestructureerd aan de slag en bedenken we volledig nieuwe inzichten voor jullie organisatie of merk en dat van de drie anderen. De Denkdag is een voorbeeld van gecombineerd denkvermogen die door de unieke aanpak, gegarandeerd tot resultaat leidt. Jij en je collega zullen verrast zijn over de uitkomst en over jullie eigen creativiteit! De Denkdag wordt volgens de SCOPE-methode georganiseerd en in goede banen geleid. SCOPE is de nieuwe denk- en werkwijze om snel op verantwoorde wijze problemen op te lossen op het gebied van communicatie, strategie en management. Met SCOPE kunnen professionele organisaties, leidinggevenden en ZZP-ers op een snelle en effectieve manier hun doelen bepalen en die bereiken. Door anders te denken en beter te doen. Voor wie? Professionals (2 personen per organisatie) die nieuwe inzichten willen krijgen voor producten of diensten binnen hun organisatie of merk. Vertrekpunt voor deelname aan deze Denkdag is een inhoudelijke briefing van de deelnemers over de vraagstelling. Wat is het resultaat? Deze Denkdag levert gegarandeerd nieuwe waardevolle inzichten op. Bovendien leer je samen met je collega alle conventies los te laten en je latente creativiteit goed te benutten. Het resultaat is, naast een inspirerende dag, minimaal één oplossingsrichting voor het vraagstuk van jouw organisatie of merk. Wie leidt de Denkdag? Rijkus Krabbendam is inspirator, ideeënman en innovatie/creatieve ondernemer die zijn sporen verdiend heeft met vele succesvolle campagnes en concepten voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Met zijn charisma en humor wordt iedere brainstormsessie een feestje waar je blijvend profijt van hebt. Praktische informatie Lengte: 1 dagdeel 09:30 – 17:30 uur. Adres: Molenstraat 34, 4201 CX Gorinchem. Introductieprijs: € 295,- p/p. inclusief lunch. ​ ​ Schrijf je nu in!

  • OVER ONS | PROSCOPE

    Inschrijfformulier Training Merkdenken Schrijf je in Voor- en Achternaam E-mailadres Telefoon Bedrijfsnaam Straat en huisnummer Postcode Plaats Selecteer een datum Selecteer datum arrow&v Aantal personen * verplichte velden Inschrijven Bedankt voor de inschrijving!

View All
bottom of page