top of page
footer2.png

90 items found for ""

Other Pages (87)

  • OVER ONS | PROSCOPE

    Managementcoaching Kiezen voor Pro-Scope betekent kiezen voor helderheid. En kiezen voor een proces waarin je samen, met alle betrokkenen, tot oplossingsrichtingen komt die werken. En dat op een solide, verantwoorde manier. Om een probleem daadwerkelijk duurzaam op te lossen, is het allereerst noodzakelijk om dat probleem te benoemen en duidelijk te beschrijven. In veel gevallen blijkt namelijk dat wat gezien wordt als ‘het’ probleem, slechts een symptoom van een dieper liggend vraagstuk is. ​ We starten daarom met de briefing door de opdrachtgever, die we vervolgens vertalen naar de debriefing: de (her)formulering van het probleem. Is de opdrachtgever het hier mee eens, dan wordt op maat het oplossingsvoorstel gemaakt en gaan we volgens planning aan de slag. Zo kom je, als opdrachtgever, nooit voor onaangename verrassingen te staan. ​ Pro-Scope richt zich niet op specifieke branches of bepaalde lagen in organisaties. Pro-Scope werkt integraal, afhankelijk van de probleemstelling. En dit kan zijn op de werkvloer, maar ook op managementniveau, tot en met herpositionering of het mission statement en de consequenties daarvan voor de organisatie en de bedrijfscultuur. Pro-Scope is graag bereid om de managers van Scale-Ups te begeleiden bij de ontwikkeling van hun bedrijven. Wil je de mogelijkheden bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • OVER ONS | PROSCOPE

    Coaching De volgende stap zetten als management team? Is er onvoldoende motivatie binnen de organisatie? Is er iets mis met de communicatie, de dynamiek of de cultuur? Zijn de verantwoordelijkheden niet duidelijk? Wil je groeien als ondernemer, manager of als team? Ontbreekt een duidelijke focus of missie? Sta je voor een moeilijke zakelijke beslissing? Dan biedt Pro-Scope zowel managementcoaching als personal coaching aan. ​ In tegenstelling tot de werkwijze van traditionele coachingbureaus ben jij als opdrachtgever zelf leidend in de weg naar de oplossing van het probleem. Je wordt hierbij bijgestaan door een of meer Pro-Scope adviseurs in de keuze voor de juiste richting en de concrete stappen naar het doel. In wezen werkt Pro-Scope dus als het navigatiesysteem dat je de weg wijst, maar waarbij je zelf verantwoordelijk blijft voor de route die je kiest. ​ Kortom: ben je vastgelopen en op zoek naar de volgende stap? Of moeten dingen snel anders? Dan is het tijd om kennis te maken. Pro-Scope is graag bereid om de managers van Scale-Ups te begeleiden bij de ontwikkeling van hun bedrijven. Wil je de mogelijkheden bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • OVER ONS | PROSCOPE

    Scale-Up coaching Aan de hand van de SCOPE-methode, aangevuld met onze jarenlange ervaring als ondernemers en coaches van vele groeibedrijven, zorgen we samen met jou voor focus en structuur, een heldere en effectieve strategie, synergie binnen je management en organisatie, een gezonde financiële structuur en een efficiënte communicatiestructuur. Zo helpen we ondernemers die een sterke groei hebben doorgemaakt en in een fase zijn gekomen waarin verandering noodzakelijk is. De concurrentie neemt toe, de omzetgroei stagneert, de kosten zijn uit verhouding, de doelen zijn diffuus geraakt. De cashflow is negatief en het plezier dat je als ondernemer uit het ondernemerschap haalt ook. Je loopt tegen je eigen grenzen aan en de grenzen van de organisatie. Pro-Scope zet Scale-Ups weer in hun kracht waardoor ze met volle energie naar het volgende niveau kunnen. Wil je de mogelijkheden bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

View All
bottom of page