footer2.png

92 items found for ""

Pages (89)

  • OVER ONS | PROSCOPE

    PR Training 'De pers als je vriend' Schrijf je nu in! Leer je boodschap goed overbrengen. Heb je weleens met de pers te maken, maar voel je je onzeker? Of weet je gewoon niet hoe je met de pers moet omgaan om aandacht voor je bedrijf te krijgen? Dan is deze training voor jou! Lees meer… Schrijf snel in op één van de beschikbare data!

  • OVER ONS | PROSCOPE

    Training Succesvol Presenteren Schrijf je nu in! Leer boeiend, helder en overtuigend presenteren. Ben je onzeker of nerveus als je een presentatie moet geven? Of denk je dat je een goede presentatie hebt gehouden als je geen enkele vraag of reactie van je toehoorders krijgt? Dan is de training Succesvol Presenteren een aanrader voor jou! lees meer… Schrijf snel in op één van de beschikbare data! Schrijf snel in op één van de beschikbare data!

  • PRO-SCOPE | INTRODUCTIEWORKSHOP

    Introductieworkshop SCOPE Schrijf je nu in! De kortste weg naar je doel. Maak kennis met de nieuwe SCOPE-methode om sneller je doelen te behalen. ​ SCOPE is de nieuwe denk- en werkwijze waarmee professionele organisaties, leidinggevenden en ZZP-ers op een snelle en effectieve manier hun doelen kunnen bepalen en bereiken. In deze introductieworkshop maak je kennis met de uitgangspunten van de SCOPE-methode en je leert deze toe te kunnen passen in je eigen organisatie en in je eigen, dagelijkse werkomgeving. Voor wie? Ben je zelfstandig ondernemer of manager, ZZP-er, leidinggevende in de zorg, onderwijs of bij de overheid? Of wil je dat worden? Dan is deze introductieworkshop een absolute aanrader om meer grip te krijgen op de ontwikkeling van jouw organisatie of jouw eigen carrière. ​ Wat leer je? Je leert hoe het beter, sneller en effectiever kan in je eigen organisatie of in je eigen carrière. Je leert beter je doelen scherp te bepalen en de vervolgstappen uit te stippelen om deze doelen gestructureerd te behalen. Zo simpel is het. ​ Wie geeft de training? Jacques Meijers Strateeg, klankbord, vertrouwensman. Creatieve merkenbouwer/ communicatieman met oog voor mens, omgeving en detail. Was eerder o.a. directeur van Top3 bureau Dietz, gespecialiseerd in strategische communicatie. Ontwikkelde het begrip alliantiemarketing: het haalbaar maken van projecten en veranderingen door het creëren van het benodigde draagvlak. Intern, maar ook op lokaal, regionaal en/of nationaal niveau. ​ Praktische informatie Lengte: 1 dagdeel 09:30 – 11:30 uur. Adres: Molenstraat 34, 4201 CX Gorinchem. Introductieprijs 2022: van € 349,= voor € 195,- p/p. ​ Schrijf je nu in!

View All