footer2.png

92 items found for ""

Pages (89)

  • OVER ONS | PROSCOPE

    PR Training 'De pers als je vriend' Schrijf je nu in! In deze training leer je hoe je er professioneel voor kunt zorgen, dat de pers op een goede manier over je merk of bedrijf schrijft. En dat heeft alles te maken met de manier waarop je de pers behandelt. Sommigen zien een journalist als een ‘vijand’, want de pers is heel vaak kritisch. Maar als je goed met een redactie omgaat, is er erg veel te bereiken! ​ Belangrijk hierbij is, dat je nieuws hebt dat interessant is voor de lezers van de betreffende media. Want dat is namelijk het belang van de journalisten. En ook als die kritische journalist een keer met lastige vragen komt, dan behandel je hem met openheid en eerlijkheid. Want dat duurt niet alleen het langst, het levert je uiteindelijk geen windeieren op. Je leert hoe belangrijk het is om de (vak)pers op regelmatige basis te informeren over je bedrijf, product of dienst. En hoeveel je daarmee kunt bereiken. Immers, als anderen wat over jouw merk of bedrijf zeggen, zeker als het (vak)media betreft, is de geloofwaardigheid bij de lezers ervan veel hoger, dan berichten van een bedrijf zelf. De training vindt plaats op basis van de SCOPE-methode. Voor wie? Professionals die in hun communicatie nog geen aandacht hebben voor free publicity. Wat leer je? Na deze training weet je wat er nodig is om op goede, professionele wijze gebruik te maken van de zeggingskracht en geloofwaardigheid van de media voor jouw boodschap. Je kunt jouw verhaal zo brengen, dat het voor een journalist interessant is. Je weet wat de do’s en don'ts richting de media zijn. Wie geeft de training? Coen Staal is al dertig jaar eigenaar/directeur van Evident P.R. en is ervan overtuigd dat er zoveel moois te vertellen is’. Marketing-pr is een vakgebied dat de commerciële boodschap over producten en diensten op een juiste wijze weet te vertalen in een nieuwswaardig verhaal naar de media. Coen weet als geen ander zijn enthousiasme over te dragen en zorgt ervoor dat je met plezier free publicity als volwaardig onderdeel van je communicatiemix gaat inzetten. Praktische informatie Lengte: 1 dagdeel 09:30 – 17:30 uur. Adres: Molenstraat 34, 4201 CX Gorinchem. Introductieprijs 2021: € 795,- p/p. inclusief lunch. Data 2021: 14 oktober en 18 november 2021 ​ Schrijf je nu in!

  • PRO-SCOPE | OVER ONS

    Over ons Pro-Scope helpt bedrijven, instellingen, managers en ondernemers om hun doelen vast te stellen en om deze sneller te behalen. Afhankelijk van de vraag doen wij dit door middel van coaching, training en (interim-)managing. In tegenstelling tot de werkwijze van traditionele advies- of coachingbureaus ben jij als opdrachtgever(s) zelf leidend in de weg naar de oplossing van het probleem. Je wordt tijdens dit proces bijgestaan door een of meer Pro-Scope adviseurs in de keuze voor de juiste richting en de concrete stappen naar het doel. Wil je meer weten over het team dat achter Pro-Scope staat? Of wil je kennis maken met de SCOPE -methode die wij hanteren bij al onze trainingen , coaching en managing projecten? Dan biedt deze website uitgebreide informatie. ​ Zoals ieder zichzelf respecterend bedrijf hebben wij ook onze missie en visie onder woorden gebracht. Maar eigenlijk willen wij je liever (digitaal) ontmoeten om jouw situatie te bespreken. Daar gaat het tenslotte om! ​ Hier vind je trouwens ter oriëntatie alles over onze werkgebieden . ​ Als je liever direct met ons in contact wilt komen, dan kan dat natuurlijk ook!

  • OVER ONS | PROSCOPE

    Coaching De volgende stap zetten als management team? Is er onvoldoende motivatie binnen de organisatie? Is er iets mis met de communicatie, de dynamiek of de cultuur? Zijn de verantwoordelijkheden niet duidelijk? Wil je groeien als ondernemer, manager of als team? Ontbreekt een duidelijke focus of missie? Sta je voor een moeilijke zakelijke beslissing? Dan biedt Pro-Scope zowel managementcoaching als personal coaching aan. ​ In tegenstelling tot de werkwijze van traditionele coachingbureaus ben jij als opdrachtgever zelf leidend in de weg naar de oplossing van het probleem. Je wordt hierbij bijgestaan door een of meer Pro-Scope adviseurs in de keuze voor de juiste richting en de concrete stappen naar het doel. In wezen werkt Pro-Scope dus als het navigatiesysteem dat je de weg wijst, maar waarbij je zelf verantwoordelijk blijft voor de route die je kiest. ​ Kortom: ben je vastgelopen en op zoek naar de volgende stap? Of moeten dingen snel anders? Dan is het tijd om kennis te maken. Pro-Scope is graag bereid om de managers van Scale-Ups te begeleiden bij de ontwikkeling van hun bedrijven. Wil je de mogelijkheden bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

View All