top of page
footer2.png

Coaching

De volgende stap zetten als management team? Is er onvoldoende motivatie binnen de organisatie? Is er iets mis met de communicatie, de dynamiek of de cultuur? Zijn de verantwoordelijkheden niet duidelijk? Wil je groeien als ondernemer, manager of als team? Ontbreekt een duidelijke focus of missie? Sta je voor een moeilijke zakelijke beslissing? Dan biedt Pro-Scope zowel managementcoaching als personal coaching aan.

In tegenstelling tot de werkwijze van traditionele coachingbureaus ben jij als opdrachtgever zelf leidend in de weg naar de oplossing van het probleem. Je wordt hierbij bijgestaan door een of meer Pro-Scope adviseurs in de keuze voor de juiste richting en de concrete stappen naar het doel. In wezen werkt Pro-Scope dus als het navigatiesysteem dat je de weg wijst, maar waarbij je zelf verantwoordelijk blijft voor de route die je kiest.

Kortom: ben je vastgelopen en op zoek naar de volgende stap? Of moeten dingen snel anders? Dan is het tijd om kennis te maken.

Pro-Scope is graag bereid om de managers van Scale-Ups te begeleiden bij de ontwikkeling van hun bedrijven.  Wil je de mogelijkheden bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Road_08_source.jpg
bottom of page