top of page
footer2.png

Introductieworkshop SCOPE

De kortste weg naar je doel.

Maak kennis met de nieuwe SCOPE-methode om sneller je doelen te behalen. 

SCOPE is de nieuwe denk- en werkwijze waarmee professionele organisaties, leidinggevenden en ZZP-ers op een snelle en effectieve manier hun doelen kunnen bepalen en bereiken. In deze introductieworkshop maak je kennis met de uitgangspunten van de SCOPE-methode en je leert deze toe te kunnen passen in je eigen organisatie en in je eigen, dagelijkse werkomgeving.

 

Voor wie?
Ben je zelfstandig ondernemer of manager, ZZP-er, leidinggevende in de zorg, onderwijs of bij de overheid? Of wil je dat worden? Dan is deze introductieworkshop een absolute aanrader om meer grip te krijgen op de ontwikkeling van jouw organisatie of jouw eigen carrière.

Wat leer je?
Je leert hoe het beter, sneller en effectiever kan in je eigen organisatie of in je eigen carrière. Je leert beter je doelen scherp te bepalen en de vervolgstappen uit te stippelen om deze doelen gestructureerd te behalen. Zo simpel is het.

Wie geeft de training?

Jacques Meijers Strateeg, klankbord, vertrouwensman. Creatieve merkenbouwer/ communicatieman met oog voor mens, omgeving en detail. Was eerder o.a. directeur van Top3 bureau Dietz, gespecialiseerd in strategische communicatie. Ontwikkelde het begrip alliantiemarketing: het haalbaar maken van projecten en veranderingen door het creëren van het benodigde draagvlak. Intern, maar ook op lokaal, regionaal en/of nationaal niveau.

 

Praktische informatie

Lengte: 1 dagdeel 09:30 – 11:30 uur.
Adres: Molenstraat 34, 4201 CX Gorinchem.
Introductieprijs 2022: van € 349,= voor
€ 195,- p/p.

 

bottom of page