top of page
footer2.png

Training Zelf navigeren met SCOPE

Training SCOPE: zelf succesvol leren werken met de SCOPE-methode.

SCOPE is de nieuwe denk- en werkwijze om snel op verantwoorde wijze problemen op te lossen binnen je eigen organisatie of carrière. Met SCOPE kunnen professionele organisaties, leidinggevenden en ZZP-ers op een snelle en effectieve manier hun doelen bepalen en die ook daadwerkelijk bereiken. Oftewel: door het toepassen van de SCOPE-methode leer je anders te denken en daardoor beter te doen.

Tijdens deze training werken we met jou de SCOPE-methode uit. Je leert om te denken, te analyseren en strategisch te handelen volgens SCOPE.  Dit doen we onder andere met een actuele case, die wordt opgelost met de SCOPE-methode. Met je nieuwe inzichten en je nieuwe kennis kan je direct aan de slag in je eigen organisatie of je eigen werkomgeving om problemen aan te pakken.

Na de training houd je samen met andere deelnemers een logboek bij via een online dashboard. Op deze wijze kan je ideeën en ervaringen blijven uitwisselen en elkaar inspireren. Natuurlijk gebeurt dit onder begeleiding van je trainer die als moderator en katalysator optreedt.

Voor wie?
Zelfstandig ondernemers en managers, ZZP-ers, leidinggevenden zorg, overheid en bedrijfsleven en zij die dat willen worden.

 

Wat leer je?
Na deze training kan je zelfstandig werken met de SCOPE-methode. Je hebt doorzicht en begrijpt hoe het beter, sneller en effectiever kan. Je kunt de doelen bepalen van je organisatie – of die van jezelf. En je kunt de strategische en tactische stappen zetten om die doelen te bereiken. En last but not least: je leert om anderen te betrekken, te overtuigen en hen mee te nemen naar het nieuwe, gezamenlijke doel. Wil je de snelste route om je doelen te bereiken? Dan is de training ‘Zelf navigeren met SCOPE’ een absolute aanrader!

Wie geeft de training?
Jacques Meijers Strateeg, klankbord, vertrouwensman. Creatieve merkenbouwer/communicatieman met oog voor mens, omgeving en detail. Was eerder o.a. directeur van Top3 bureau Dietz, gespecialiseerd in strategische communicatie. Ontwikkelde het begrip alliantiemanagement: het haalbaar maken van projecten en veranderingen door het creëren van het benodigde draagvlak. Intern, maar ook op lokaal, regionaal en/of nationaal niveau.

Praktische informatie

Lengte: 1 dagdeel 09:30 – 14:00 uur.
Adres: Molenstraat 34, 4201 CX Gorinchem.
Introductieprijs 2022:
€ 495,- p/p inclusief lunch.

bottom of page