top of page
footer2.png

Opleiding zelf SCOPE-trainer worden

De juiste afslag naar een ander perspectief.

Met de SCOPE-methode kunnen professionele organisaties, leidinggevenden en ZZP-ers op een snelle en effectieve manier hun doelen bepalen en deze bereiken door anders te gaan denken en daardoor beter te doen. De methode is ontwikkeld door de partners van Pro-Scope en wereldwijd geregistreerd. Pro-Scope is dan ook de enige organisatie die opleidingen verzorgt tot SCOPE-trainer.

Ben je al trainer of wil je het worden? Deze opleiding biedt je de mogelijkheid om gecertificeerd trainer van de SCOPE-methode te worden. Als je de opleiding succesvol doorlopen hebt, kan je zelfstandig organisaties helpen hun doelen vast te stellen en te laten bereiken. Tijdens het opleidingsprogramma wordt je kennis van de SCOPE-methode sterk verdiept aan de hand van een aantal cases, werksituaties en het theoretische fundament. Je leert alle mogelijkheden van de methode kennen.

Je wordt getraind in je rol als navigator, aanjager, klankbord en procesregisseur. Hierbij wordt de nadruk gelegd op het begeleiden, aansturen en analyseren van het (groeps)proces volgens de methode.

Als je deze training goed doorloopt, mag je jezelf gecertificeerd SCOPE-trainer noemen en ontvang je je licentie. Natuurlijk wel onder ėėn voorbehoud: je moet wel de competenties hebben om adequaat trainingen te verzorgen en op managementniveau organisaties en hun managers te begeleiden. En dat betekent dat je vooraf een intakegesprek voert met leden van het Pro-Scope team om je potentiële geschiktheid vast te stellen.

Voor wie?
Trainers die de SCOPE-methode willen toevoegen aan hun trainingsaanbod, danwel coaches die via de SCOPE-methode willen gaan werken.

Wat leer je?
Na deze opleiding ben je in staat om zelfstandig en succesvol professionele organisaties en afdelingen/teams te begeleiden als SCOPE-trainer: je helpt hen om hun doelen te stellen en te bereiken op een efficiënte manier volgens de SCOPE-methode.

Wie geeft de training?
Jacques Meijers Strateeg, klankbord, vertrouwensman. Creatieve merkenbouwer/communicatie-man met oog voor mens, omgeving en detail. Was eerder o.a. directeur van Top5 bureau Dietz, gespecialiseerd in strategische communicatie. Ontwikkelde het begrip alliantiemarketing: het haalbaar maken van projecten en veranderingen door het creëren van het benodigde draagvlak. Intern, maar ook op lokaal, regionaal en/of nationaal niveau.

Praktische informatie

Lengte: 2 dagen 09:30 – 17:30 uur.
Adres: Molenstraat 34, 4201 CX Gorinchem.
Introductieprijs: 
€ 1.395,- p/p. inclusief lunch.

Wij hebben een speciaal hotelovernachtings-arrangement bij Hotel Goud en Zilver op enkele minuten lopen van de trainingslocatie. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Road_03_source.jpg
bottom of page